پروژه کارآفرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی در 59 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
پروژه کارآفرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی در 59 صفحه ورد قابل ویرایش
شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز
شرح فعالیت های شرکت :
1 – فعالیت های حسابداری دولتی
- حسابداری تملک دارایی های سرمایه ای
- حسابداری مالی
- اعتبارات
- انبار داری
- اموال
- حقوق و دستمزد
و ...
2 – فعالیت های حسابداری شرکتی
حسابداری شرکتی – حسابداری صنعتی - انبارداری – انبارگردانی و ...
3 –حسابرسی
حسابرسی دولتی
حسابرسی شرکتی
و ...
برخی از اطلاعات فنی مورد نیاز :
یكی از مباحث اصلی و مطرح بخشهای اداری ـ حسابداری و مالی و خدماتی اكثر موسسات ، سازمانها و شركتها در روزهای پایان سال شلوغی و جنب و جوش است كه برای انجام كارهای باقیمانده و ناتمام صورت می گیرد .
انگار كه مسابقه ای در پیش است از كاركرد كارمند ساده گرفته تا مدیران و سرپرستان رده بالای در سازمان جهت رسیدن به نقطه پایان در تلاش هستند .
به راستی چرا اینگونه است ؟ و چه عواملی سبب این می شود كه نتوانیم كارهایمان را در طی سال انجام دهیم ؟ عوامل فرهنگی موثرند یا عوامل اقتصادی ؟
آیا قوانین موجود كشور دارای اشكال و نقص هستند و یا عوامل محیطی و اجتماعی درون سازمانها؟
آیا از فن آوری سیستمهای اطلاعات مدیریت ( ) نتوانسته ایم بدرستی بهرهای ببریم ؟
آیا كاركنان سازمانها به موقع وظایف محوله را انجام نمی دهند ؟
و آیا مدیران از ابزارهای كنترلی مدیریتی خود به نحو مطلوب استفاده نمی كنند ؟
اینها سئوالات مطرحی هستند كه می توان با حل آنها گره بسیاری از مشكلات موجود سازمانها و شركتها باز شده و بدرستی از زمان بعنوان یك منبع محدود استفاده نمود .
بحثها و نظرات مختلفی در خصوص روزهای پایان سال با انبوه زیاد كارهای ناتمام مطرح است . عدهای از صاحبنظران بر این باورند كه مدیران ما با توجه به عوامل فرهنگی و محیطی دارای ساختار مناسبی از لحاظ تركیب زمان و شرایط آن و استفاده بهینه از وقت نمی باشند .
در این گزارش یه مسایلی در خصوص ریشه های بنیادی این مساله می پردازم و امیدوارم كه بتوانم نگاه تازه ای در رفتار و كردار اجتماعی در مورد استفاده صحیح از وقت داشته باشم .
در این گزارش به عواملی از قبیل :
مهارتهای فردی و سازمانی
نقش عوامل فرهنگی و اقتصادی
عوامل درون سازمانها و برون سازمانی ،
وظایف كاركنان و نقص سیستمهای اطلاعاتی
وظایف مدیران و استفاده از ابزارهای مدیریتی
می پردازیم .
امروزه متخصصان و دست اندر كاران بحث جدیدی را تحت عنوان مدیریت اثر بخش مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار می دهند و بطوریكه در عصر حاضر كارایی و بهرهوری والاترین هدف و ارزشمندترین مقصد كلیه مدیران است . مهارت اعمال مدیریت زمان به دو مقوله كلی مهارت فردی و مهارت سازمانی قابل طرح و تقسیم بندی است از بعد مهارت سازمانی كه به شش قسمت تقسیم میشود مدیریت ارتباطات ـ مدیریت جلسات )– برنامه ریزی عملیاتی - تفویض اختیار –هدف گزاری ـ اولویت بندی اهداف و برنامه ها و فعالیتها ـ)و رابطه آن با مهارت فردی كه آن هم با نقش وبژگیهای فرذی در موفقیت سازمانی در ارتباط است مورد بحث قرار می گیرد .
1 ـ مهارتهای سازمانی فردی
الف - مهارت سازمانی :
بحـث مهارتهای سازمانی مدیریت و سرپرستان از نقطه نظر اهداف تقریباً یكی است . شناسایی و تعیین اهداف از مباحث بسیار كلیدی می باشد . اولویت بندی این اهداف به شما كمك می كند كه مطوئن تر به آنها برسید .
وقتی شما این برنامه و فعالیتها را برنامه ریزی می كنید در واقع از ابزارهای مدیریتی استفاده می كنید و چنانچه این مدیریت برنامه ریزی بصورت عملیاتی باشد شما یك مدیر عملیاتی به حساب می آیید و برای اینكه بتوانید برنامه های خود را اجرا كنید باید از مسئولیتهای اجرایی خود كم كرده و فقط نظارت و رهبری نمایند و قدرت دادن تفویض اختیار به دیگر كاركنان به شما كمك بسیاری خواهد كرد با این بینش شما دارای ارتباطات موثری با دیگر افراد خواهید بود و اینكه بتوانید از مقوله زمان هم حداكثر بهرهبرداری را بنمائید . پیتر دراكر پدر علم نوین معتقد است هركس نتواند زمان خود را مدیریت نماید هیچ چیز دیگر را هم نمی تواند مدیریت كند .
بنابراین مهارت سازمانی مدیران موفق ارتباط بسیاری با مدیریت بهینه از زمان دارد .
ب ـمهارتهای فردی
كرت اوین رفتار افراد را تابعی از شخصیت انسان و محیط آنها می داند . ولی بر این اعتقاد بود كه اعمال و رفتاری كه از انسانها سر می زند احتمالاً هر دو عامل یعنی ویژگیهای فردی و عوامل محیطی در آن دخیل باشند .
وقتی به نظر كرت لوین در خصوص رفتار انساها تأمل می كنیم به این نتیجه می رسیم كه رفتار انسان از دید خود فرد یعنی عامل اجرا و یا اینكه از دید دیگران مورد قضاوت قرار می گیرد دارای تفاوتهایی می باشد .
بر اساس تحقیقات انجام شده زمانی كه فرد در موضع اقدام كننده قرار می گیرد رفتار خود را اكثراً به عوامل محیطی نسبت می دهد و عوامل شخصی و ویژگیهای فردی را نادیده می گیرد .
و بر عكس زمانی كه در موضع مشاهده كننده و قضاوت كننده قرار می گیرد نقش عوامل محیطی را كمرنگ فرض نموده و بیشتر به عوامل شخصی تأكید می ورزد .
در حیطه بحث مهارتهای فردی تخصص و چگونگی نگرش به این قضیه می تواند در خور تأمل و اندیشه باشد .هر چه در انجام هر كاری فرد دارای تخصص و مهارت باشد بهتر و موثرتر میتواند در آن رشته فعالیت نماید . بی شك یكی از عوامل عقبماندگی كشورهای جهان سوم عدم وجود مردان و زنان با تخصص و با مهارت در زمینه های مختلف اقتصادی و فرهنگی می باشد .
2 ـ نقش عوامل فرهنگی روی فعالیتهای اقتصادی مساله ای است كه كارشناسان امر در مواجهه به آن به یك نكته اساسی توجه دارند و ان فرهنگ رفتاری افراد آن اجتماع می باشد .
در بیان تعریف مربوط به مسائل فرهنگی دیدگاه عالمان بطور قطع در یك راستا می باشد و ان اینست كه در تعریف فرهنگ به اصول ثابتی معتقدند از انجمله مجموعه ای از ارزشها ، باورها ، اعتقادات ، هنجارها ، اخلاق ، دانش و سایر یافته ها و اكتسابات اجتماعی انسان .
در هر جامعه ای با توجه به خصوصیات فرهنگی ان مقولات ، معیارها و مفاهیمی با ارزش قلمداد می باشند وقتی از بایدها و نبایدهای یك فرهنگ حرف می زنیم از حد و حدودها و از مرزهای رفتاری آن اجتماع می گوییم به یك مجموعه از رفتارها و هنجارهای مسلم شده بر می خوریم كه می تواند در پیشرفت و توسعه نقش بسزایی داشته باشد هر دوی عوامل فرهنگی و اقتصادی در مورد طرح این گزارش دارای اهمیت فوقالعاده می باشند .
نظم و ترتیب در اجتماع ، وفای به عهد ، عدم وجود فاصلههای طبقاتی ( عدالت اجتماعی به مفهوم واقعی ) ، داشتن امنیت و اسایش فكری و روحی و داشتن محیطی عاری از آلودگی های صوتی و فشارهای عصبی و ............ این مسایل تاثیر زیادی روی نظم اجتماعی دارد و نظم اجتماعی سبب می شود كه كارها و امور جاری اجتماع به موقع و صحیح انجام شود . برای روشن شدن این بحث كمی بیشتر صحبت میكنیم :
- نظم و ترتیب در اجتماع ( نظم اجتماعی )
نظم اجتماعی سرآمد كلیه بحثهای این گزارش می باشد . نظم اجتماعی جهت دهنده اجتماع است .
تنظیم امور و داشتن برنامه مشخص برای اهداف تعیین شده در كمك به بهبودنظم اجتماعی مفید می باشد .
آگاهی اجتماع از چنین وضعی آنها را در خطی قرار می دهد كه همانا توسعه فرهنگی و در نهایت توسعه اقتصادی می باشد .
- وفای به عهد ( تعهد )
بسیاری از مشكلات مردم ما عدم وجود تعهد و وفای یه عهد و پیمان است . وقتی ریشه این مشكل را مورد ارزیابی قرار می دهیم به بحث قبلی ( نظم اجتماعی ) بر می خوریم . انجام امور بموقع و تعهد داشتن به افراد و كارها و وظایف محوله انسانها را متعهد كرده و در قبال اجتماع مسئولیتپذیر می كند .
احساس مسئولیت اجتماعی ، از مهمترین عوامل حفظ و ضمانت اجرایی عدالت اجتماعی است و لذا آگاهی عمومی به حقوق و وظایف و مراقبت در حفظ و اجرای آن و اصل انتقاد سازنده و امر بمعروف و نهی از منكر در همه مراتب و حدود آن در جامعه ضرورت دارد .
تامین اعتبار و کنترل بودجه :
اعمال مدیریت صحیح بر مصرف بهینهی اعتبارات هزینهای، اختصاصی، تملك داراییهای سرمایهای و سایر منابع مالی، مستلزم استفاده از ابزارهای لازم برای هدایت و كنترل مصرف اعتبارات به سوی اهداف تعیین شده و پیشگیری از تجاوز هزینه و سایر پرداختها از اعتبارات مصوب تخصیص یافته در كلیه سطوح طبقه بندی قانونی است. به بیان دیگر، كنترل بودجهای به عنوان بخشی از مسئولیت پاسخگویی مالی دستگاههای اجرایی، یكی از مهمترین وظایف مدیریت مالی محسوب میشود و از حجم عملیات قابل ملاحظهای نیز برخوردار است. بی تردید، سیستمهای تامین اعتبار و كنترل بودجهای سنتی نه تنها قادر به ایفای مسئولیت پاسخگویی مالی ذیحسابان در قبال تامین اعتبار و كنترل بودجهای نیست، بلكه مقامات مسئول دستگاههای اجرایی را نیز از استفادهی بهینه تمام اعتبارات مصوب تخصیص یافتهی دوره مالی تا حدودی محروم میسازد.
سیستم تامین اعتبار و كنترل بودجه براساس ویژگیهای محیطی وزارتخانه، موسسات و شركتهای دولتی و به نحوی طراحی شده است كه ضمن هدایت و كنترل مصرف اعتبارات مصوب تخصیص یافته و پیشگیری از تجاوز هزینه و سایر پرداختها از اعتبارات یادشده، شرایط لازم را برای رهگیری اعتبارات تامین شده و اعمال مدیریت صحیح بر آنها فراهم آورد. به بیان دیگر، نرمافزار تامین اعتبار و كنترل بودجه به عنوان بخشی ازسیستم یكپارچهی حسابداری و كنترلهای مالی و بودجهای، فرایند ابلاغ و اجرای بودجه را به صورت كامل پوشش میدهد و كلیهی نیازهای اطلاعاتی قانونی و مدیریتی را در تمام سطوح سازمانی و به ویژه در حوزهی اداری و مالی و ذیحسابی فراهم خواهد ساخت.
دریافت و پرداخت :
مدیریت بر وجوه نقد و اتخاذ تدابیر لازم به منظور انجام به موقع پرداختها و وصول و انتقال به هنگام درآمد و سایر دریافتها از وظایف اساسی ذیحسابان و مدیران امور مالی دستگاههای اجرایی و مقامات مسئول این قبیل دستگاهها محسوب میشود. حجم در خور ملاحظهی دریافتها و پرداختها و تسریع در انجام آنها از یك سو، اعمال نظارت و كنترل و جلوگیری از هر گونه سو استفاده از وجوه نقد از دیگر سو، استفاده از نرمافزارهای هوشمند و پیشرفته را به امری اجتنابناپذیر تبدیل ساخته است. گروه شركتهای همكاران سیستم افتخار دارد كه بخشی از سیستم حسابداری و كنترلهای مالی و بودجهای دستگاههای اجرایی كشور را به مدیریت وجوه نقد با عنوان سیستم دریافت و پرداخت، اختصاص داده است
حسابداری صنعتی :
نمونه گزارش حسابداری مالیاتی موضوع ماده 272 الحاقی قانون مالیاتهای مستقیم توسط سازمان امور مالیاتی كشور تنظیم و جهت استفاده سازمان حسابرسی و حسابداران رسمی منتشر شده , لذا سازمان حسابداری و حسابداران رسمی و موسسات حسابداری عضو جامعه حسابداران رسمی ایران ملزم هستند در تهیه گزارش شركتها و موسسات مورد حسابداری دقیقاً وفق فرم مذكور عمل نمایند, به نحوی كه پاسخ مندرجات تمامی قسمتهای آن از جمله معاملات با اشخاص ثالث , مالیاتهای تكلیفی و هزینه ها دقیقاً داده شود . علاوه برلزوم تدقیق در مندرجات فرم یادشده و پاسخگویی به هریك از موارد, حسابداران مزبور در رسیدگی و تنظیم گزارش ملزم به رعایت قوانین و مقررات مالیاتی و استانداردهای حسابرسی می باشندكه در این مقوله به ذكر برخی نكات مهم به شرح زیر اكتفامی شود:
- - ضمناً در بندهای ذیل منظور از حسابدار مالیاتی , سازمان حسابرسی یا حسابداران رسمی یا موسسات رسمی عضو جامعه حسابداران رسمی میباشد.
1- مبنای تعیین درآمد مشمول مالیات , قانون مالیاتهای مستقیم و مقررات مربوط به آن است كه عندالاقتضاء با در نظر گرفتن سایر قوانین موضوعه از جمله قانون تجارت , قانون محاسبات عمومی , قوانین بودجه سنواتی و اساسنامه قانونی شركتهای دولتی و استانداردهای حسابداری (تا آن حد كه مغایرت آشكار با قانون مالیاتهای مستقیم نداشته باشد) اعمال می شود.
2- در تعیین درآمد مشمول مالیات , چنانچه در مواردی قانون مستقیم صراحتی نسبت به موضوع نداشته ولی سایر قوانین موضوعه دارای حكم معین درآن مورد باشند , حكم مزبور ملاك عمل قرار خواهد گرفت , با این توضیح كه در موارد سكوت و ابهام , به ترتیب آراء ابلاغ شده شورای عالی مالیاتی و نیز بخشنامه ها و دستور العمل های سازمان امورمالیاتی كشور, استانداردهای حسابداری ملاك عمل خواهد بود.
3- در تعیین درآمد مشمول مالیات , شرایط و احكام هزینه های قابل قبول و استهلاكات موضوع فصل دوم از باب چهارم (مواد 147 تا 151 ) قانون مالیاتهای مستقیم و مصوبات هیات وزیران و وزیر امور اقتصادی و دارائی حسب مورد در باره هزینه های قابل قبول ملاك عمل خواهد بود.
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
برچسب ها : پروژه کارافرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , طرح توجیهی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , کارآفرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , دانلود پروژه شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , دانلود کارآفرینی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , طرح توجیه فنی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , توجیه اقتصادی شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی , شرکت خدمات حسابداری و حسابرسی
لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی