امروز: پنجشنبه 6 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

بررسی ساختار و کاربردهای استاندارد IEEE802.16 (Wimax)

بررسی ساختار و کاربردهای استاندارد IEEE802.16 (Wimax) دسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 205 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 605 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 82

بررسی ساختار و کاربردهای استاندارد IEEE80216 (Wimax)

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

بررسی ساختار و کاربردهای استاندارد IEEE802.16 (Wimax)


فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

فصل اول:WiMax استاندارد جدید شبكه های بی سیم

WiMax استاندارد جدید شبكه های بی سیم

WiMAX

WiMAX چیست

مزایا و برتری های وایمکس: ویژگی ها و خصوصیات فنی

کاربردهای عملی وایمکس

مختصری درباره WIMAX

سرعت بالای سرویس باند پهن

WIMAX چطور کار می کند

مشخصات IEE 802.16

سناریوی یک ارتباط WIMAX

درباره Wimax ، راهی نو، جهانی متفاوت

مشخصه‌های فنیWiMax

مایه‌های Wimax Forum

حداكثر بردWimax

باند فركانسی

WiMAX سیار و باند فركانسی 700مگاهرتز

طرفداران و حامیان پرنفوذ WiMAX سیار

فصل دوم: تشریحی بر شبکه های بی سیم و کابلی

1- تشریحی بر شبکه های بی سیم و کابلی

2- شبکه های بی سیم

مشکلات استفاده از شبکه های Wireless

مشکلات مربوط به استفاده از امواج رادیویی

تقسیم بندی سیستم های Wireless

طریقه ارتباط Wireless جهت ارتباط بین User,ISP

انواع شبکه های wireless از نظر ابعاد

دستیابی به وسیله WIFI (WiFi Access

مزایای استفاده از Wimax

عوامل موثر بر کیفیت Wimax

مقایسه wifi 802.11 wimax (802.16

نحوه ارائه خدمات Wimax

Wimax به عنوان تجهیزات دسترسی در Metro

گسترش تأخیر Delay spread

توسعه اتصالات کاربران

حمایت کامل از سرویس WMAN

پهنای باند انعطاف پذیر

حمایت از آنتنهای با هوش

نتیجه گیری

مراجع

چکیده:

برای انتقال اطلاعات، احتیاج به رسانه انتقال و سیستم انتقال می باشد. رسانه های انتقال اجزاء فیزیکی می باشند که انتقال اطلاعات در آنها صورت می گیرند و عبارتند از زوج سیم بهم تابیده، کابل کواکس، فیبر نوری و مخابرات بی سیم.

وجود موانع طبیعی از قبیل کوه، باتلاق ، هزینه های بالای کابل شی در بعضی مناطق، سختی کابل کشی و گاه ناممکن بودن کابل کشی در مناطق دور افتاده، زمانبری برپائی شبکه کابلی، نیاز به پهنای باند بالا و دسترسی آسان و هزینه های پائین نصب و بهره وری در شبکه بی سیم، امروزه کاربران را به سوی استفاده از این شبکه ها سوق داده است.

همچنین یکی از پدیده های عصر ما معتادان اینترنتی می باشد. کسانی که می خواهند بیست و چهار ساعته از اینترنت استفاده کنند. برای این قبیل افراد که دائماً در حال جابجا شدن هستند دیگر زوج سیم به هم تابیده، کابل کواکس و فیبر نوری کاربرد ندارد هر گاه کاربر یا شرکت یا برنامه کاربردی خواهان آن باشد که داده و اطلاعات مورد نیاز خود به صورت متحرک در هر لحظه در اختیار داشته باشند شبکه های بی سیم جواب مناسبی برای آنها است. نیاز روز افزون به پویایی کارها، استفاده از تجهیزاتی مانند تلفن همراه، پیجرها و ... به واسطه وجود شبکه های بی سیم امکان پذیر شده است. امروزه یافتن و خریدن یک کامپیوتر کیفی که مجهز به تراشه Wi-Fi نباشد، کاری دشوار است، دکمه ای که به کاربران کامپیوترهای همراه اجازه دستیابی به اینترنت، فارغ از مکانی که کاربر در آن حضور دارد می دهد. بدین ترتیب از مناطق دور افتاده، کوه، جنگل، اتاق غذا خواری، اتاق نشیمن، محوطه دانشگاه و یا کافی شاپ می توان به اینترنت وصل شد.

محیط های بی سیم دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی می باشند که در مقایسه با شبکه های محلی سیمی جایگاه خاصی را به این گونه شبکه ها می بخشد. عموم مردم به Wi-Fi به عنوان یک ایستگاه مرکزی کاری که می تواند ارتباط را بین چندین کاربر به طور یکسان به اشتراک بگذارد علاقمندند. البته با این محدودیت که فاصله کاربران محیط داخلی (indoor) کمتر از 100 متر و برای محیط خارجی (outdoor) کمتر از 400 متر باشد.

در حالی که تکنولوژی (Wi-Fi(802.11aband g) شبکه های محلی را تحت پوشش قرار می دهد، WiMax شبکه های بزرگتر و مناطق روستایی را تحت پوشش قرار می دهد. wiMax (worldwide Interroperability for Microware Access) می تواند اتصال شبکه شهری را با سرعت حداکثر (Mbps)75 فراهم کنند این استاندارد با نام IEEE 802.16 نیز شناخته می شود که از سال 1990 کاربرد آن شروع شده است.

این استاندارد عملاً توانایی Wi-Fi را زیر سوال برده است. WiMax باعث ایجاد ارتباطات بی سیم اینترنتی با پهنای باند بالا با سرعتی نزدیک به wi-Fi که محدودیت های آن را هم ندارد یعنی تا فواصل بالای حدود 50 کیلومتر را هم پشتیبانی می کند.

در این مقاله پس از بیان کلیاتی در رابطه با شبکه های بی سیم و کابلی، مقایسه Wi-Fi,WiMax ، به معایب و محاسن شبکه های بی سیم پرداخته شده. بررسی استانداردهای بی سیم و اجزای تشکیل دهنده از دیگر مباحث مورد بحث می باشد.

کلمه های کلیدی:

شبکه های بی سیم، شبکه های کابلی، کیفیت سرویس (Qos) فرکانس رادیوئی (RF)، دستگاه مرکزی (AP-Access point)

BS-Base station ,DSL – Digital subscriber line , ETSI – European Telecommunications standards institute, IEEE- institute of Electrical and Electronics Engineers MAC- Media access control address MAN –Metropolitan area network OFDM-Orthogonal frequency division multiplexing, OFDMA- orthogonal frequency division – Multiple access, PAN – personal area ntwork, voip-voice over internet protocol,WAN-wide area netword, wi-Fi-Wireless fidelity, wimax-worldwide interoperability for microwave Access WLAN-eireless local area network,WMAN-wireless metropolitan area network.

این متن فقط قسمتی از مقالهبررسی ساختار و کاربردهای استاندارد IEEE802.16 (Wimax) می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی ساختار و کاربردهای استاندارد IEEE80216 (Wimax) , IEEE80216 (Wimax) , شبکه های بی سیم , شبکه های کابلی , کیفیت سرویس (Qos) , فرکانس رادیوئی (RF) , دستگاه مرکزی (APAccess point)

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)

لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی

دانلود بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)