X
تبلیغات
امروز: یکشنبه 23 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

ترجمه مقاله مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری

ترجمه مقاله مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری دسته: مدیریت
بازدید: 314 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1561 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 18

متن اصلی مقاله به همراه ترجمه در قالب فایل ورد

قیمت فایل فقط 1,500 تومان

خرید

مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری

چكیده:

درطی چند سال گذشته یك بحث گسترده بین افراد متخصص و دانشگاهیان راجع به اینكه آیا یك روش مدیریت پورتفولیو می تواند به بانكها در مدیریت بهتر ریسك سرمایه كمك كند و اینكه چگونه روش مدیریت پورتفولیو برای سهام داران ارزش ایجاد می كند، وجود داشته است . در این مقاله ، نویسندگان می گویند كه چهار محرك وجود دارد كه بانكها را ملزم می كنند كه به هنگام مدیریت دارائی های اعتباری از حالت معاملاتی به یك روش كه بیشتر شبیه به مدیریت پورتفولیو است حركت كنند. این چهار محرك عبارتند از : تغییرات ساختاری در بازارهای اعتباری ، ناكارآمدی انتقال ریسك به بازارهای وام دهی ، افزایش سطح بدهی در ایالات متحده و تغییرات پیشنهاد شده برای كفایت سرمایه . نویسندگان در ادامه هیچ تغییر همزمانی در قواعد مربوط به كفایت سرمایه مشاهده نكردند به عنوان اولین قدم آنها به سمت همگرایی بین ریسك سرمایه و ترتیب سرمایه برای ریسك سرمایه حركت كرده اند این تغییرات مستلزم آن است كه بانكها به تلاشهای خود برای ایجاد اولین كلاس از مهارتها و توانمندیهای مدیریت پورتفولیو شتاب دهند ، به كسب بهترین روش مدیریت پورتفولیوی اعتباری از طریق فرصتهای جذاب برای ایجاد ارزش سهامداران و قادر شدن بانكها در رقابت موفقیت آمیز ، پاداش داده می شود.

كلمات كلیدی : قواعد سرمایه، مدیریت پورتفولیو ، ریسك اعتباری

1-    دلایل عمل : نیاز به ایجاد توانمندیهای مفهومی مدیریت پورتفولیوی اعتباری

مدیریت ریسك اعتبار در معرض تغییرات عمده قرار گرفته است . این تغییرات باعث تحت تأثیر قرار گرفتن روند رقابت در بازارهای اعتباری ، ایجاد فرصتهایی برای بانكهایی كه اولین مزیت ها را حفظ می كنند ، می شود .

یكی از فرصتهای ایجاد شده ، حوزه مدیریت پورتفولیوی اعتباری است . در حالی كه بسیاری از بانكها اولین تجربیات خود را با این مفهوم جدید ایجاد كرده اند و مسئولیت های سازمانی را برای اجرای آن تنظیم كرده اند ما تصور می كنیم كه نیاز زیادی برای شتاب دادن به این تلاشها وجود دارد علی الخصوص ما چهار محرك كلیدی را مشاهده می كنیم كه باعث حركت سریع بانها به سوی یك موقعیت رقابتی تر میشود.

2-    محرك كلیدی شماره 1 : تغییرات ساختاری در بازارهای اعتباری

در طی چند سال گذشته بازارهای جهانی اعتباری تغییرات شگرفی داشته اند آنها اصولاً مسیر و رقابت را در بازارهای اعتباری تغییر داده اند و استراتژی های جدیدی رابرای حفظ رقابت الزامی كرده اند ما چهار تغییر ساختاری مهم را شناسایی كرده ایم:

افزایش رقابت مخصوصاً در بازارهای اعتباری سطح پائین.

بطور كلی رقابت در بازارهای اعتباری بقا را افزایش داده است. علی الخصوص این مطلب برای وام دادن به همكاران سطح پایین صحیح می باشد. ‹مثلاً تأمین مالی با بهره بالا›  دو گرایش برای این توسعه وجود دارد ، اول بانكها سرمایه گذاری متعددی برای تأمین مالی اهرمی و وام دهی بدون سرمایه گذاری وارد بازار شده اند ، دوم بسیاری از بانكهای تجاری در تلاش برای برآورده ساختن انتظارات ROE تحلیل گران سرمایه و سهام داران ، فعالیت های وام دهی خود را به بخش پایین تری از مقدار مجاز گسترش داده اند.

ریسك معاملات اعتباری : در طی 5 سال گذشته ، بازار برای خرید و فروش ریسك اعتباری ، چه از طریق مشتقات اعتباری و چه از طریق تعهدات وثیقه ای وام / بدهی ‹CDOS/CLDS› رشد فزآینده ای داشته است . این بازارهای جدید ‹       › مدیریت پورتفولیوی اعتباری را از یك روش اندازه گیری آكادمیكی به یك ابزار مدیریتی قوی كه بطور فعال پروفایل ریسك/ پاداش را شكل می دهد ، تبدیل كرده اند.

این متن فقط قسمتی از  ترجمه مقاله مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 1,500 تومان

خرید

برچسب ها : مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری , مدیریت پورتفولیو , دارائیهای اعتباری , پورتفولیوی دارائیهای اعتباری , مقاله مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری , ترجمه مقاله مدیریت پورتفولیوی دارائیهای اعتباری

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)

لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی

دانلود بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)