امروز: یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

بهره و حسابداری تورم

بهره و حسابداری تورم دسته: حسابداری
بازدید: 95 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 18 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22

بهره و حسابداری تورم در 22صفحه در قالب فایل ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

بهره و حسابداری تورم

موضوع حسابداری تورم از سال 1980 مطرح بوده است و اقداماتی در گذشته توسط كنتورها صورت گرفته اند كه می توانند بهینه نباشند. دلیل اصلی برای آنكه چرا این موقعیت توسعه یافته است آن است كه SNA1993 اكنون یك چهارچوب دقیق و جامع تر برای حسابرسی تحت تورم است شاید مهمترین پیشرفت SNA1993 در مورد SNA1993 بتواند توسعه تغییرات در حسابداری دارایی باشد. این جایگزین حسابداری ارزیابی شده است و می توان حسابداری تفضیلی برای تغییرات ارزش دارایی بین زمان افتتاح و خاسته ترازنامه انجام داد. بخش B,A در فصل 7 از SNA1993 زمینه جدید در تمایز تغییرات  با ارزش دارایی ها هستند. این به علت تغییر در مقادیر و  قیمت ها است. تغییرات در ارزش دارایی به علت تغییر قیمت و مقدار در نظر گرفته شود. این در صورتی است كه بازده ظاهری سه درسی سنجش شود.

در مورد عدم توافق بین ضمیمه B و حسابداری توام می توان گفت بازده نگه دارنده ظاهری با توجه به دارایی مالی ارزیابی می شود مانند سپرده ها و وام ها. با توجه به اهمیت تغییرات در حسابداری دارایی دراین مقاله می توان گفت نقش SNA یك نقطه آغاز مفید است.

دیگر تغییرات در حسابداری دارایی و بازده های نگه دارنده :

دیگر تغییرات در حسابداری دارایی در واقع ثبت تغییرات در ارزش دارایی بین افتتاح و خاتمه تراز نامه هستند. آنها به مطالعات ثبت شده در حسابداری مالی و سرمایه نسبت داده می شوند. این حساب به دو حساب جداگانه تقسیم خواهد شد كه عبارتند از تغییرات در حجم دارایی كه ثبت تغییرات ارزش است ودیگری حساب ارزیابی است كه ثبت تغییرات ارزش به علت تغییر در قیمت دارایی است. تغییرات در ارزش دارایی به علت تغییر در قیمت هستند. این خودبازده ظاهری نگه دارند را گزارش می كند حسابداری ارزیابی ثبت این بازده ها است.

همان طور كه مشخص است این یك قانون اصولی از SNA است كه در هر لحظه از زمان می تواند دربازار ارزیابی می شود. قیمت بازار نیز برآورد خواهد شد. اگر دارایی ها به این روش ارزیابی شوند یك حسابداری اصولی صورت خواهد گرفت. به این ترتیب اختلاف بین ارزش های دارایی قیمت شده در زمان شروع و خاتمه تراز نامه مشخص خواهد شد. بازده های ظاهری می توانند به بازده واقعی و خنثی تجزیه شوند این ویژگی در چندین بخش در SNA1993 بررسی شده است مانند پاراگراف های 19-10-15-10 و82-12 و86-12 وضعیت فصل 7 گر اثبات درست را نشان می دهد.

اختلاف اصلی بین حسابداری تورم و ضمیمه B آن است كه ضمیمه B ثبت بازده های ظاهری با توجه به دارایی مالی است مانند سپرده ها ودام ها ولی حسابداری تورم چنین ویژگی را ندارد. وقتی بازه نگه دارنده ظاهری یك دارایی معادل مقدار دارایی ضرب در تغییر قیمت باشد می توان دید كه قیمت ها برای دارایی مورد نظر به خوبی مشخص خواهند شد. اگر چه این روند جزئی است ولی دیده نشده است.

به طور كل قیمت هر نوع كالا یا دارایی عبارتست از تعداد واحدهای ارز ملی كه مورد تبادل هستند. اصولاً چیزی دیگری می تواند در این جا توصیف شود ولی حسابداری ملی قیمت پولی تعیین شده در ارز ملی را استفاده می كند. قیمت یك واحد ارز ملی به صورت واحد گزارش شده است و نمی تواند تغییر كند. یك سپرده یا وام 100 دلار دارای 100 واحد ارز است و هر یك با قیمت واحد گزارش شوند. یك سپرده یا وام 200 پسوند دو برابر 100 پوند است و این دو برابر قیمت نباشد. وقتی قیمت واحد از همیشه یك باشد قیمت این واحد 100 واحد ارز نمی تواند تغییر كند زیرا بازده نگه دارنده ظاهری برای سپرده گذاران و قرض دهندگان باید مضر باشد این روند در بندهای 68-12 و78-12 از SNA1993 توصیف شده است.

جهت جلوگیری از سوء تفاهم ممكن است بهتر است خاطر نشان شود كه قیمت واحد ارز خارجی از نظر واحد ارز ملی ثابت نیست زیرا با تغییر نرخ تبادل تغییر خواهد كرد. امروزه قیمت یك واحد از ارز ملی كه در m سال دریافت می شود می تواند تغییر كند زیرا قیمت جلو رو یك قیمت تخمینی واحد ارز در n سال است و بنابراین به هم نرخ نهره تغییر خواهد كرد بازده نگه دارنده ظاهری در مورد سپرده های مشخص شده از ارز خارجی و یا مجموع پول گزارش شده است كه به علت پرداخت در تاریخ ثابت در آینده می باشد.

وام های ارتباطی شاخص:

در مقابل این نوع سوابق بهتر است كار را با بررسی روش استفاده از وام های ارتباطی  شاخص تحت تورم زیاد در ضمیمه B آغاز كنیم . با استفاده از بندهای تشریحی IU در ضمیمه B می توان گفت مقدار وارد شده به صورت بازده نگاه دارنده ظاهری و ضرر موجود می تواند به خوبی مشخص شود. در مورد اسناد مالی با این اعتبار شاخص انتخاب ارز ملی می تواند آسان باشد. این رقم برگرفته از كاربرد مكانیزم ارتباط شاخص است. ضمیمه B نشان نمی دهد كه چرا این یك بازده نگه دارنده ظاهری مشخص است. در واقع بعضی از كشورها ممكن است در پذیرش این راه حل در گذشته را  به خطا رفته باشند ولی این توجهی نداره بند (b)12 در ضمیمه B نمونه عددی از شركت غیرمالی است كه قرض 2000 را از بانك داشته است این وام ارتباط و شاخص با شاخص قیمت عمده فروشی درونی دارد كه از 100 تا 300 گزارش شده است ضمیمه B نشان می دهد كه حساب ارزیابی قیمت 4000 را به صورت زیان ظاهری برای شركت غیرمالی نشان داده است.

وقتی قیمت واحدهای ارز در طی چندین سال افزایش نیابد و معادل یك باقی بماند هیچ نوع ضرر و زیان ظاهری برای 2000 واحد ارز كه از شروع سال قرض گرفته شده اند وجود نخواهد داشت. لازم نیست تحت اثر ظاهر این قضیه قرار گیرد و باید واقعیات مهم اقتصادی را بررسی كنید و در حساب ها منعكس نمایید. این یك روند كه SNA پذیرفته است و منطق اصولی برای SNA به عنوان سیستمی از حساب های اقتصادی است.

واقعیات اقتصادی به شرح زیر مطرح می شوند:

-         نخست آنكه قیمت واحدها  ، ارز نمی تواند تغییر كند.

-         دوم آنكه بستانكار وبدهكار در مورد مكانیزم تنظیم مقدار بدهی تحت شرایط خاص توافق حاصل كرده اند.

روش ثبت در این جا بسیار ساده است و در حسابداری تورم تشریح شده است. بدهكار انتقال سرمایه را به بستانكار انجام می دهد و سپس او آنرا به عنوان قرض به بدهكار می دهد. اندازه دام كه افزایش یافته است در این جا مشخص است. این نوع افزایش قیمت نشان می دهد كه وام 2000 دو برابر قیمت وام 1000 است. پرداخت می تواند از سوی بدهكار به بستانكار صورت گیرد و این مفهوم پیرامون انتقال سرمایه در SNA گزارش شده است زیرا بستانكار باید از این انتقال جهت رسیدن به دارایی استفاده كند. بنابراین دام اضافی در دسترس قرار خواهد گرفت. توافق بین بستانكار و بدهكار به صورت ثبت یك بدهی متناسب ) با تغییر شاخص گزارش می شود. این شاخص برای یك نوع فرآیند ارتباطی در نظر گرفته شده است. 1993SNA نشان می دهد كه چگونه می توان این نوع توافق متقابل را بین بستانكار و بدهكار ایجاد كرد. در مورد بخشش بدهی، بستانكار، انتقال سرمایه معادل با رقم وام را ثبت می كند كه بدهكار از آن به عنوان پرداخت استفاده می نماید. این نوع ارتباط شاخص مستلزم آن است كه بدهكار انتقال را به بستانكار انجام دهد و برعكس. در این جا فرض بر آن است كه بدهی در صورت افزایش تورم ثبت می شود.

دلیل دیگر برای آنكه چرا روند پیشنهادی در ضمیمه B اصول حسابداری SNA را نشان می دهد آن است كه اندازه بازده مفروض ظاهری به انتخاب شاخص دیگر قیمت بستگی دارد و در این جا وام یك  ارتباط شاخص دارد ولی بازده ظاهری به تغیر قیمت دارایی بستگی دارد. تغییر در دیگر قیمت های شاخص ارتباطی با این قضیه ندارد. چون یك دارایی فقط یك قیمت دارد بازنده ظاهری به چگونگی انتقال آن بستگی خواهد داشت. از سوی دیگر، مقدار ثبت وام طبق قرارداد متقابل یبن آنها می تواند تا حد زیادی تغییر كند.

مثال بعد در بند (c)22 ضمیمه B به همین دلایل مشكل خاص را نشان می دهد. این مثال مانند پاراگراف (b)22 است با این تفاوت كه فرض می شود مقام افزایش وام به علت این ارتباط شاخص در پایان سال بازپرداخت می شود. بنابراین رقم 4000 در ضمیمه B در ثبت حسابداری ارزیابی در نظر گرفته شده است و علاوه بر مقدار اصلی بازپرداختی پرداخت می شود.

بهره صوری تحت تأثیر تورم بالا

مثال بعدی كه در پاراگراف (d)22 از ضمیمه B داده شده مربوط به موضوع اصلی این مقاله یعنی چگونگی ثبت پرداخت بهره های صوری بالا تحت تاثیر تورم است كه این بهره ها صوری به گونه ای بررسی شده اند كه انگار بسطی ساده بود از مثال قبلی كه در آن تمام افزایش در وام به خاطر حقوق مبتنی بر شاخص (شاخص B) قابل بازپرداخت در انتهای سال می باشد.

این روش ارائه بسیار گمراه كننده است چرا كه با فرض اینكه این دو مورد هم تراز هستند به پیش داوری نتیجه حاصل پرداخته است در صورتی كه هیچ وجه اشتراكی بین این دو وجود ندارد.

- فرض پایه برای نتیجه مثال یاد شده در پاراگراف D22 این است كه 2000 واحد با بهره صوری 215 درصد وام داده شده است و نرخ تورم در سال 200 درصد می باشد.

به بیان دیگر پرداخت های بهره صوری به 4300 واحد می رسد در صورتی كه سطح قیمت سه برابر می شود كه در مقایسه با C22 فكری در مورد بازپرداخت وام اصلی نشده است.

- طبق ضمیمه B، بستانكار در مقابل تورم برابر با 4000 واحد مورد حمایت قرار می گیرد كه چرا كه مكانیزم تعدیل ارزش ضمنی ( به پاراگراف B13 رجوع شود) شامل نرخ بهره صوری بالا می باشد. كه این كار با ویژگی های اصلی این حسابداری را به صورت زیر می توان خلاصه كرد.

   · در حساب های تقویت 4000 واحد به عنوان سود یا ضرر صوری سرمایه گذاری برای بدهكار یا بستانكار ( در نظر گرفته شده است)

   ·در حساب مالی 4000 واحد نیز به عنوان بازپرداخت وام اصلی توسط بدهكار ثبت شده است: كه این به عنوان نوعی «تشدید كننده بازپرداخت» وام تعبیرمی شود.

        ·300 واحد به عنوان بهره واقعی یا بهره اصلی در نظر گرفته شده است. [1]

اگر چه ثبت پرداخت و باز پرداخت وام اضافه شده ممكن است پیچیده به نظر بیاید اما منعكس كننده واقعیت های اقتصادی بوده و مطمئناً پیچیده تر از رفتار كارفرماهایی كه به آنها مشاركت اجتماعی نسبت داده می شود نمی باشد به طور مثال ( به پاراگراف های 45/7 تا 74/7 مراجعه شود) جایی كه همین نوع پرداخت و بازپرداخت وجود دارد.  

این متن فقط قسمتی  از بهره و حسابداری تورم می باشد

جهت دریافت کل متن ، لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

برچسب ها : بهره و حسابداری تورم , حسابداری تورم , تورم , بهره , دانلود بهره و حسابداری تورم

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)

لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی

دانلود بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)