اكستازی یك قرص توهمزاست و بر مغز اثر میگذارد مواد توهمزا تصاویر را در مغز افراد مخلوط میكنند آنها میتوانند تداعیگر صحنههای غمانگیز یا هراسناك زندگی گذشتة فرد باشند گاه شخص بدون آنكه آگاه باشد، این تصاویر را در ضمیر ناخودآگاه خود حفظ كرده است مصرف قرصهای اکستازی که به آن قرص عشق (Love Pill) نیز گفته می شود باعث افسردگی، گیجی، اضطراب بی
قیمت فایل فقط 5,900 تومان
قرص های روانگردان
مقدمه:
اكستازی یك قرص توهمزاست و بر مغز اثر میگذارد. مواد توهمزا تصاویر را در مغز افراد مخلوط میكنند. آنها میتوانند تداعیگر صحنههای غمانگیز یا هراسناك زندگی گذشتة فرد باشند. گاه شخص بدون آنكه آگاه باشد، این تصاویر را در ضمیر ناخودآگاه خود حفظ كرده است.
مصرف قرصهای اکستازی که به آن قرص عشق (Love Pill) نیز گفته می شود باعث افسردگی، گیجی، اضطراب بیش از حد، بدبینی، جنون گذرا و اختلالات روانی میشود.
مواد مخدر، صنعت خطرناکی است كه نسل جدید را تهدید می كند. چندی است كارشناسان در مورد خطر این مواد هشدار می دهند و جوانان و مسئولین را به آگاهی فرا می خوانند، اما علیرغم همه ی اینها ، سوداگران به كار خود مشغول اند و تلاش و تبلیغات وسیعی برای جذب جوانان به كار گرفته اند.
اگرچه خطر مواد مخدر اعم از سنتی و صنعتی همه كشورها را تهدید می كند، اما كشور ما به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و هم مرزی با بزرگترین تولید كننده مواد مخدر در جهان (افغانستان) از مشكلات بیشتری برخوردار است. قرص های اكستازی یا به عبارتی قرص های شادی آور، نوع جدیدی از مواد مخدر است كه مسئله شیوع آن در بین جوانان مدتی است موضوع بحث داغ اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شده است. مسئولین نیروی انتظامی معتقدند: آنچه از این قرص ها كشف شده رقم بالایی نیست و به نظر می رسد كه در قضیه قرص های اكستازی بزرگنمایی می شود. مسئولین مبارزه با مواد مخدر پنهان كاری مصرف كنندگان قرص های اكستازی را علت اصلی نبود آمار دقیق می دانند. اما واقعیت چیست و چگونه می توان به خانواده های نگران در این مورد اطمینان خاطر داد ؟ آیا شیوع قرص های جدید روان گردان هیاهوی مطبوعات و محافل خبری است یا در عمق جامعه مشكلی به وجود آمده كه اگر دیر بجنبیم بخش قابل توجهی از بهترین نیروهای جوان كشور را از بین خواهد برد؟
فصل اول
اكستازی (Ecstasy) چیست؟
نام علمی اكستازی متیلن*دی*اكسی*ـ اِن ـ مت*آمفتامین1 است. این تركیب روان افزا به طور مصنوعی ساخته می شود. MDMA تركیب جدیدی نیست. نخستین بار در سال 1912 یك شركت داروسازی آلمانی به نام مِرك (MERCK)، با هدف ساخت تركیباتی برای كنترل و مهار اشتها در افراد چاق، این ماده را تولید كرد. اما استفاده از آن تا اواخر دهة 1970 به تعویق افتاد. در این زمان، روان*شناسان و روان پزشكان MDMA را داروی مناسبی برای درمان اختلالات روانی و عاطفی معرفی كردند. این محصول در دهة 1980 از انبار كارخانه ها خارج شد و مورد استفادة متقاضیان خیابانی خود قرار گرفت. در سال 1985، دولت امریكا مصرف این تركیب را ممنوع اعلام كرد و مطالعات انجام شده در مورد حیوانات آزمایشگاهی در سال 1986، آثار مخرب اكستازی را بر سیستم عصبی نشان داد.
اكستازی خالص، پودری سفید متشكل از كریستال های ریز است. از این پودر بوی كپك به مشام می رسد. در صورت وجود ناخالصی، اكستازی به رنگ های قرمز و قهوه ای نیز دیده می شود. این ماده به اشكال قرص، كپسول، پودر استنشاقی و برچسب های پوستی موجود است. اكستازی را تزریق هم می توان كرد. اما در اغلب موارد، اشكال خوراكی آن مصرف می شود. میزان MDMA در هر قرص از 9 تا 117 میلی گرم متفاوت است. قرص های موجود در بازار حاوی مقدار اندكی MDMA و درصد زیادی ناخالصی هستند. كافئین، افدرین (تحریك كننده)، PMA (فعال كنندة سیستم عصبی)، MDA، DXM (تركیبی كشنده)، PCP و Speed از جمله مواد محركی هستند كه به عنوان ناخالصی به قرص های اكستازی افزوده می شوند.
دكتر شهاب صالح پور، متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، استفاده از مواد مصنوعی محرك از خانوادة آمفتامین همچون اكستازی را در جهان رو به گسترش می داند و می گوید: «بر اساس هشدار سازمان ملل متحد، خرید و فروش و مصرف این مواد را به دشواری می توان كنترل كرد. زیرا قیمت آنها ارزان است و به آسانی همه جا در دسترس هستند. این نوع موادِ شادی آور یا شادی افزا، به دلیل ایجاد احساس شعف موقت، برای جوانان جذابیتی خاص پیدا كرده اند. در تایلند تركیبات مت آمفتامین به شكلات افزوده می شود و به نام یا ـ با (Ya-ba)، كه در زبان تایلندی به معنای داروی جنون است، به كودكان و نوجوانان فروخته می شود. قرص های Speed را رانندگان تاكسی می خورند و با سرعت 160 كیلومتر در ساعت در بزرگراه های تایلند تردد می كنند. همچنین این قرص در تایلند در كنار مشروبات الكلی برای مشتریان سرو می شود. در اندونزی تركیبی مشابه به نام شابو (Shabu) به بازار عرضه شده كه ارزان قیمت است و معمولاً روسپیان و مشتریان آنها از آن استفاده می كنند. مردم محلی به آن برادر فقیر كوكائین می گویند. افراد طبقة متوسط به جای آن اكستازی مصرف می كنند كه گران تر است. بررسی های به عمل آمده در انگلستان نشان می دهد كه یك میلیون نفر اكستازی مصرف می كنند. به این دارو در انگلستان داروی عشق گفته می شود.»
به این ترتیب، دارویی كه در سال های پس از جنگ جهانی اول برای درمان افسردگی سربازان امریكایی و آلمانی به كار می رفت، در دهه های بعد، به عنوان یك مادة شادی آور رواج یافت.
جهت دریافت فایل قرص های روانگردان لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 5,900 تومان
برچسب ها : قرص های روانگردان , دانلود قرص های روانگردان , اکستازی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه
لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی