عامل هر چیزی است كه بتوان از عنوان درك محیط از طریق حسگرها و تاثیر بر محیط از طریق محركها، آن در نظر گرفت این ایده ساده در شكل 12 به تصویر كشیده شده است یك عامل انسانی دارای چشم، گوش و دیگر اندامها برای حسگرها و نیز دستها، پاها دهان و دیگر اعضای بدن به عنوان محرك می باشد یك عامل روبوتیك نیز ممكن است برای حسگرها از دوربین و یابنده های طیف مادون قرم
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
عوامل هوشمند
ماهیت عوامل، كامل یا غیر از آن، تنوع محیطی و جانوران نمایشی حاصل از انواع عوامل مورد بحث و بررسی قرار می گیرند.
در فصل1، مفهوم عوامل منطقی به عنوان اساس شیوه ها در هوش مصنوعی شناسایی گردید. در این فصل این مفهوم راملموس تر می سازیم. خواهیم دید كه مفهوم عقلانیت رامی توان در بسیاری از عوامل فعال در هر محیط قابل تصوی به كار گرفت. در این كتاب، هدف ما، بهره گیری از این مفهوم جهت توسعه مجموعه كوچكی از اصول طراحی برای ساختن عوامل موفق می باشد سیستمهایی كه می توان به طور معقول، هوش نامید.
مبحث خود را با بررسی عوامل، محیطها و جفت نمودن این دو آغاز خواهیم نمود. مشاهده این نكته كه برخی از عوامل بهتر از بقیه عمل می كنند، به طور طبیعی ما را به ا؟عامل منطقی رهنمون می كند عاملی كه تا حد امكان خیلی خوب رفتار می كند. اینك یك عامل تا چه حد به خوبی رفتار می كند به ماهیت محیط بستگی دارد. برخی از محیطهای دشوار تر از سایرین هستند.
ما طبقه بندی خام ونا پروده ای از محیطها را ارائه نموده ومشخص كرده ایم كه چگونه ویژگی های یك محیط بر طراحی عوامل مناسب برای آن محیط، تاثیر می گذارند، همچنین برخی از طرحهای اصلی عامل (كالبدی) (ابتدایی) را كه در باقیمانده كتاب بدان تجسم می بخشیم، توضیح خواهیم داد.
عامل هر چیزی است كه بتوان از عنوان درك محیط از طریق حسگرها و تاثیر بر محیط از طریق محركها، آن در نظر گرفت. این ایده ساده در شكل 1-2 به تصویر كشیده شده است یك عامل انسانی دارای چشم، گوش و دیگر اندامها برای حسگرها و نیز دستها، پاها دهان و دیگر اعضای بدن به عنوان محرك می باشد. یك عامل روبوتیك نیز ممكن است برای حسگرها از دوربین و یابنده های طیف مادون قرمز و برای محركها از موتورهای مختلف، بهره گیرد.
یك عامل نرم افزاری نیز، فشار بر كلیدها، محتویات فایل و بسته های شبكه را به عنوان ورودیهای حسگر دریافت نموده و با نمایش روی صفحه، نوشتن فایلها و ارسال بسته های شبكه، بر محیط تاثیر گذارد. این فرض كلی در نظر گرفته خواهد شد كه هر عامل می تواند اعمال خود را درك نماید.
ما از اصطلاح آموزه یا ادارك برای اشاره به ورودیهای اداراكی در هر زمان ارائه شده، استفاده می نماییم. توالی ادراك عامل، تاریخچه كامل هر چیزی است كه عامل دریافت نموده است. به طور كلی، انتخاب عمل عامل در هر زمانی به توالی اداركی بستگی دارد كه تا آن زمان مشاهده شده است. در صورتیكه بتوانیم انتخاب عمل هرعاملی را بدان هرتوالی ادراك، مشخص نماییم، می توانیم بگوییم كه چیزی برای گفتن در مورد عامل داریم. به لحاظ ریاضی، گفته می شودكه رفتار یك مل از طریق تابع عامل توضیح داده می شود.
می توانیم جدول بندی تابع عاملی را در نظر بگیریم كه هر عامل ارائه شد را توضیح می دهد. در مورد اغلب عوامل، این جدول بسیار بزرگ- بی نهایت، مگر اینكه مرزی را برای طول توالی ادارك مورد نظر مشخص نماییم. در اصل، با توجه به بررسی عامل، می توانیم این جدول را با آزمون كلیه توالی های احتمالی و ثبت عملكرد عامل در پاسخ، ایجاد نماییم. البته این جدول مشخص ساختن ویژگی خارجی عامل می باشد. به لحاظ درونی، تابع عامل برای یك عامل مصنوعی از طریق برنامه عامل تحقق می یابد. متمایز نمودن این دو این از اهمیت زیادی برخوردار می باشند. تابع عامل، توضیح ریاضی انتزاعی است. برنامه عامل یك برنامه ملموس است كه در چهار چوب است كه در چهارچوب معماری عامل اجرا می شود.
برای روشن نمودن این پدیده ها، از یك مثال بسیار ساده استفاده می كنیم- دنیای جارو برقی در نمودار 2-2 نشان داده شده است. این دنیا بسیار ساده است طوریكه هر چییز كه روی هوا می توان توضیح داد- این دنیا یك دنیای ساختگی است طوریكه می توان تغییرات زیادی را ایجاد نمود. این دنیای خاص تنها دارای دو مكان است مرجع A و مربع B عامل خلاء مشخص می نماید كه در كدام مربع بوده و آیا هیچ كثیفی در این مربع وجود دارد یا خیر. این عامل می تواند بین حركت به چپ، حركت به راست،مكش كثیفی را انجام هیچ كاری، یكی را انتخاب كند. یك تابع عامل بسیار ساده به صورت ذیل است. در صورتی كه مربع فعلی كثیف باشد، عامل شروع به مكش آن می كند، در غیر اینصورت به مربع دیگر می رود. جدول بندی جزئی این تابع عامل در تصویر 3-2 ارائه گردیده است در قسمتهای بعدی، یك برنامه ساده برای این تابع عامل داده خواهد شد.
با بررسی جدول 3-2، متوجه می شویم كه عوامل مختلف جهان خلاء را می توان از طریق پر كردن ستون سمت راست به هر شیوه ای، تعریف نمود. سوال این است: راه درست پر كردن جدول چیست؟ به عبارت دیگر، چه چیزی عامل را به مورد خوب یابد، هوشمند یا كند ذهن، تبدیل می نماید. پاسخ این پرسش را در قسمت بعدی ارائه نموده ایم.
قبل از خاتمه این قسمت، مشخص می نماییم كه مفهوم یك عامل به معنای ابزاری برای آنالیز سیستمهاست نه یك ویژگی مطلق كه جهان را به دو دسته یا غیر عامل تقسیم می نماید. می توان یك ماشین حساب دستی را به عنوان عاملی در نظر گرفت كه زمانی كه به آن توالی ادراك =2+2 داده می شود، عمل نمایش (4) را انتخاب می نماید، اما چنین تحلیلی سختی به درك ما از ماشین حساب كمك می كند.
عامل معقول، عاملی است كه كار درست را انجام می دهد گفته می شود كه هر قلمی در جدول تابع عامل به طور صحیح پر شده است. واضح است كه انجام كار صحیح بهتر از انجام كار غلط است، اما انجام كار درست به چه معناست؟ گفته می شود كه عمل درست، عملی است كه باعث خواهد شد تا عامل موفق باشد. بنابراین، برای سنجش موفقیت به چند روش نیاز خواهیم داشت. عامل همراه با توضیح محیط، حسگرها و محركهای عامل امكان تخصیص كمل كاری كه در پیش روی عامل قرار دارد را فراهم می آورد. باتوجه به این نكته، می توان به طور دقیق تر منظور از منطقی بودن را تعریف نمود.
جهت دریافت فایل عوامل هوشمند لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
برچسب ها : عوامل هوشمند , دانلود عوامل هوشمند , هوشمند , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , برنامه نویسی , اینترنت , وب , سایت , سایت , وب , عامل معقول , رفتار خوب , مفهوم عقلانیت , ورودیهای اداراكی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه
لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی