امروز: چهارشنبه 16 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

جوشكاری الكتروفیوژن

جوشكاری الكتروفیوژن دسته: مکانیک
بازدید: 181 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 488 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 84

انجام عملیات جوشكاری الكتروفیوژن مستلزم رعایت دقیق شرایط آب و هوا و به خصوص دمای محیط میباشد و آگاهی از این نكته حائز اهمیت است كه بویژه دمای بالای محیط میتواند اثرات تخریبی در كیفیت جوش الكتروفیوژن ایجاد نماید چرا كه اصولاً در این نوع جوشكاری از طریق انرژی الكتریكی ایجاد شده در سیم پیچ حرارتی، مقدار گرمای لازم برای ذوب سطوح مورد جوشكاری بوجود می‌

قیمت فایل فقط 5,900 تومان

خرید

جوشكاری الكتروفیوژن

فهرست

عنوان                                                                                                  صفحه

نكاتی مهم در مورد جوشكاری الكتروفیوژن .................................................. 4

اصول كلی انبار‌داری، نگهداری، حمل و نقل اجناس پلی اتیلن.......................... 17

بازرسی و كیفیت جوشكاری ........................................................................... 27

طریقة تعمیر و جمع‌آوری علمك‌های پلی اتیلن.................................................. 37

نحوه تعمیرات شبكه‌های پلی اتیلن.................................................................... 45

معرفی دستگاه P2000 ................................................................................... 72

نكاتی مهم در مورد جوشكاری الكتروفیوژن

«نكاتی مهم در مورد جوشكاری الكتروفیوژن»

متن ارائه شده ذیل در ارتباط با مبحث جوشكاری الكتروفیوژن میباشد كه با تكیه بر مشكلات حادث در كارگاههای مختلف و بحث و بررسی پیرامون آنها با كارشناسان داخلی و خارجی نوشته شده است. بنابراین اكیداً توصیه میشود نتایج و مبانی ارائه شده  به طور جدی به كار گرفته شود تا قادر باشیم حتی المقدر از هر گونه خلل و نقائص بعدی پیشگیریی كرده باشیم.

بر اساس شواهد موجود و نمونه‌های ارسالی به آزمایشگاه ری و مشكلات عنوان شده از طرف مناطق در تعداد قابل توجهی از جوشهای الكتروفیوژن مواد مذاب به صورت غیرطبیعی از نشانگرهای جوین (WELD INDICATOR) خارج شده و موجب بروز نگرانی راجع به كیفیت جوش گردیده است. خروج غیرطبیعی مواد مذاب غالباً به صور ذیل بوده است:

-         از هر دو نشانگر جوش مواد مذاب با حجم زیاد بیشتر از حالت معمول خارج شده‌اند.

-         از یكی از نشانگرهای جوش مواد مذاب با حجم زیاد و بیشتر از حالت معمول خارج شده و از نشانگر جوش دیگر مواد مذاب كمتر از حالت طبیعی خارج شده، یا اصلاً خارج نشود.

-         از هر دو نشانگر جوش در حد تقریباً طبیعی مواد مذاب خارج شده‌اند وی با هم متفاوت بوده كاملا متقارن نباشند.

در پی بررسی ، تجزیه و تحلیل موارد فوق نتایج ذیل حاصل گردیده كه قابل عنایت و لازم الاجرا است:

الف- انجام عملیات جوشكاری الكتروفیوژن مستلزم رعایت دقیق شرایط آب و هوا و به خصوص دمای محیط میباشد و آگاهی از این نكته حائز اهمیت است كه بویژه دمای بالای محیط میتواند اثرات تخریبی در كیفیت جوش الكتروفیوژن ایجاد نماید چرا كه اصولاً در این نوع جوشكاری. از طریق انرژی الكتریكی ایجاد شده در سیم پیچ حرارتی، مقدار گرمای لازم برای ذوب سطوح مورد جوشكاری بوجود می‌آید و معمولاً مقدار انرژی الكتریكی محاسبه شده مبتنی بر یك دمای متعادل و معمولی محیط میباشد و طبعاً در صورتیكه دمای محیط و به تبع آن دمای قطعات مورد جوشكاری بیش از حد معمول باشد مقدار انرژی محاسبه شدة قبلی بیشتر از نیاز می‌باشد و قادر به ذوب مقدار جرم بیشتری از پلی اتیلن بوده و نهایتاً مواد مذاب بیشتری از نشانگرهای جوش خارج خواهد شد. بنابراین لازم است در شرایطی كه دمای محیط بالا بوده و هوا بیش از حد گرم میباشد انرژی الكتریكی اولیه را كاهش داده و به میزان صحیحی تعدیل شود. چون انرژی الكتریكی مربوطه تابع قانون ژول  می‌باشد و از سه كمیت زمان (t) و جریان (I) و مقاومت (R) فقط كمیت زمان (t) در اختیار جوشكار میباشد و كمیتهای جریان (I) و مقاومت (R) از پیش تعیین شده است و مربوط به دستگاه جوشكاری و نوع اتصال است، و مشخصاً میزان كاهش زمان t متأثر از دمای محیط میباشد.

طبق نظر شركت WAVIN محدودة قابل قبول دمای محیط برای جوشكاری الكتروفیوژن از  تا  است.

البته این محدوده در ارتباط با اتصالات ساخته شده توسط همین شركت مطرح است لذا در مواقعی كه جوشكاری الكتروفیوژن با استفاده از تولیدات این شركت صورت می‌پذیرد محدودة دمایی مزبور كاملاً قابل رعایت است. شركت نامبرده اعتقاد دارد در صورتیكه دمای محیط متجاوز از   بشود لازم است به ازای هر درجه سانتیگراد افزایش دما، نیم درصد  زمان جوشكاری (FUSION TIME) كاهش یابد یا به عبارت دیگر به ازای هر 10 درجه سانتیگراد افزایش دمای محیط نسبت به حد تعیین شده، 5 درصد (5%) زمان جوشكاری (FUSION TIME) كم شود. به عنوان مثال در صورتیكه مدت زمان جوشكاری در یك اتصال (FUSION TIME) در حد زمان 100 S ذكر شده باشد و دمای محیط  باشد بر اساس محاسبه ذیل زمان جوشكاری ده درصد تقلیل می یابد و نتیجتاً 90 S خواهد شد.

افزایش دمای محیط نسبت به حد قابل قبول                     

تقلیل زمان جوشكاری                                                

درصد زمان جوشكاری                                             

زمان جوشكاری جدید                                               

البته فرمول فوق اختصاصاً مربوط به اتصالات شركت WAVIN میباشد اما به صورت تقریبی در سایر اتصالات الكتروفیوژن نیز قابل استفاده است. لازم بذكر است این رابطه در شرایط دمای سرد محیط (كمتر از  ) قابل تعمیم نیست و در چنین شرایطی بایستی با استفاده از چادر مناسب سعی شود كه دمای محیط و قطعات مورد جوشكاری در محدوده قابل قبول دمایی قرار نگیرد. در همین ارتباط لازم بذكر است كه اصولاً جوشكاری الكتروفیوژن بایستی در شرایط آب و هوایی نامناسب همچون باران، برف، طوفان، بادهای تند و غبار با استفاده از چادر مناسب صورت گیرد.

ب- یكی دیگر از عوامل خروج مواد مذاب بطور غیرطبیعی از نشانگرهای جوش، موضوع فاصلة موجود بین لوله و اتصال الكتروفیوژن است (در زمانیكه لوله در داخل اتصال فرورفته است).  در بعضی از موارد قطر خارجی لوله بیشتر از حد معمول است و حتی پس از تراشیدن (به منظور برطرف كردن لایة‌ اكسید) به خوی در داخل اتصال فرو نمی رود  و پس از فرو  رفتن در درون اتصال فاصلة بسیار كمی (كمتر از حد معمول) بین خود و اتصال فرو نمی رود و پس از فرو رفتن در درون اتصال فاصلة بسیار  كمی (كمتر از حد معمول) بین خود و اتصال باقی می گذارد كه قهراً در چنین شرایطی و در حین جوشكاری چون فضای كمتری بین لوله و اتصال وجود دارد مواد مذاب بیشتر از حد معمول از نشانگرهای جوش بیرون می زند. برای رفع این مسئله لازم است قطر خارجی لوله را با تراشیدن بیشتر،؟ به حد مناسب برسانیم بطوریكه لوله بدون مشكل وارد اتصال شود. البته دقت لازم بایستی اعمال شود كه تراشیدن بیشتر از حد معمول عمل نشود چون در این صورت اولاً لوله در درون اتصال لق می‌زند و ثانیاً فاصله زیاد بین لوله و اتصال نیز غیر منطقی و نامناسب است و احتمالاً منجر به بیرون زدن مقدار كم مواد مذاب یا اصلاً برون نزدن مواد مذاب از نشانگرهای جوش میشود. بهر حال ملاك عملی در این موضوع این نكته میباشد كه لوله بدون مشكل وارد اتصال شود و ضمناً در درون اتصال لق نزند.

ج- گاهی اوقات لوله در اثر اینكه تحت تأثیر تابش نور مستقیم و یا گرما قرار گیرد دچار انبساط محیطی می‌شود و طبعاً با توجه به ضریب انبساط حرارتی بالای پلی اتیلن قطر خارجی آن بیشتر از حد معمول خواهد شد. در چنین مواردی نیز احتمالاً مشكل اشاره شده در بند (ب) بوجود خواهد آمد و لوله به سختی در درون اتصال وارد می شود و به همین سبب پیشنهاد می‌شود پس از برگشت لوله به دمای عادی و نتیجتاً انقباض محیطی لوله، عمل جوشكاری انجام شود.

د- در بعضی از مواقع لوله به صورت غیریكنواخت و نامناسب در درون اتصال داخل می‌شود. بطوریكه بخشی از سیم پیچ درون اتصال را تحت فشار قرار می‌دهد. تحت فشار قرار گرفتن سیم پیچ تا زمانیكه انرژی حرارتی اعمال نشده است مشكلی را ایجاد نمیكند اما پس از اعمال حرارت و ذوب مطرح جوشكاری، به چسبیدن تعدادی از حلقه های سیم پیچ به یكدیگر خواهد شد چرا كه پلی اتیلن اطراف پیچ پس از ذوب قادر به نگهداری و حفظ سیم پیچ نمی‌باشد و به مجرد ذوب شدن محیط اطراف سیم پیچ، حلقه های آن در صورتیكه تحت فشار باشند متراكم شده و بهم می‌چسبند و این موضوع در كیفیت جوشكاری اثر منفی و مخرب دارد.

عارضه ظاهری در این وضع بدین ترتیب است كه مواد مذاب بیشتر از حد معمول در یكی از نشانگرهای جوش بیرون می‌زند و در نشانگر جوش دیگر مواد مذاب كمتر از حد معمول خارج میشود علت را بدین ترتیب می‌توان توجیه نمود كه اصولاً سیم پیچ در حالت طبیعی دارای مقاومت مشخصی میباشند. حال فرض می كنیم در اثر تنش نامناسب از طرف لوله، تعداد قابل توجهی از حلقه‌های سیم پیچی در حین جوشكاری بهم چسبند. به تبع این موضع مقاومت كل سیم پیچ كم خواهد شد و چون ولتاژ اعمال شده به سیم پیچ از طریق دستگاه جوشكاری ثابت است بنابراین جریان موجود در سیم پیچ به همان نسبت زیاد میشود و به دنبال آن به لحاظ توان دوم جریان انرژی حرارتی ایجاد شده  نیز بطور قابل ملاحظه‌ افزایش خواهد یافت. ضمن اینكه این مقدار انرژی حرارتی افزایش یافته در بخشی از اتصال كه دارای سیم پیچ طبیعی و غیر چسبیده است خود را نشان می دهد و در آن قسمت از اتصال كه دارای سیم پیچ بهم چسبیده‌اند بدلیل عبور جریان از یك مسیر مستقیم و كوتاه (ناشی از تماس حلقه‌های سیم پیچ) اثری ندارد و احتمالاً حرارتی تولید نمی‌كند. لذا می‌توانیم این نتیجة كلی را بیان كنیم كه معمولاً  در  چنین شرایطی اولاً انرژی حرارتی كلی  بیشتر میشود و ثانیاً كل انرژی حرارتی بیشتر شده فقط در بخش سالم سیم پیچ خلاصه میشود و از اینرو در همان قسمت مواد مذاب  بیشتر از نشانگر جوش تراوش كرده و در بخش متراكم و چسبیدة سیم پیچ مواد مذاب كمتر و یا اصلاً تراوش نمی نماید.

البته این حالت را می توان به سادگی تشخیص داد و روش تشخیص به این صورت است كه با اهم متر مقاومت سیم پیچ درون اتصال را پس از جوشكاری اندازه‌گیری می‌گیریم و با مقاومت سیم پیچ درون یك اتصال سالم مقایسه می‌كنیم. در صورتیكه مقاومت سیم پیچ درون اتصال جوش شده كمتر از سیم پیچ اتصال سالم باشد تشخیص صحیح می‌باشد . لازم بذكر است اگر اختلاف در مقاومت اندازه‌گرفته شده در حدود %5 باشد قابل اغماض است و در صورتیكه اختلاف بیشتر از %5 باشد قابل ملاحظه و توجه است.

به منظور پیشگیری از چنین مواردی و بدلیل رعایت اصول اولیه و زیربنای در جوشكاری الكتروفیوژن استفاده از گیره‌های مخصوص جوشكاری (CLAMPS) مؤكداً توصیه میشود و قابل توجه است كه نه تنها گیره‌های مخصوص جوشكاری ممانعت از بروز چنین مشكلاتی مینماید و به لوله كمك میكند كه به طور مناسب و بدون اعمال تنش‌های نامناسب وارد اتصال گردد بلكه در خاصیت بارز دیگر به شرح ذیل نیز به همراه دارد:

1- كاربرد گیره‌های مناسب در حین جوشكاری الكترویوژن همشرازی اجزاء جوش  را تضمین مینماید و آنها را در یك  راستا حفظ میكند و بنابراین بدلیل ایجاد توازن، از بوجود آوردن تنش‌های ناشی از انقباض و انبساط در حین جوشكاری و سرد شدن جلوگیری بعمل می‌آورد.

2- استفاده از گیره‌های مخصوص موجب می شود اجزاء جوش در طول مدت جوشكاری و سرد شدن كاملاً ثابت و بی حركت بمانند و بدین لحاظ فرصت كافی به مواد مذاب داده میشود تا در جایگاه خود مجدداً سخت و سفت شوند.

با توجه به حساسیت كاربرد گیره‌های مخصوص جوشكاری به وضوح روشن است كه اقدام به جوشكاری الكتروفیوژن در هر سایر بدون استفاده از گیره كاملاً مردود و غیراصولی است و بكار گرفتن این وسیله از واجبات محرز  و محترم است. متأسفانه در بعضی از موارد دیده شده است كه جوشكاری بدون استفاده از گیره صورت گرفته است و جوشكار متصور است كه چون ظاهراً نقص و عیبی ملاحظه نمی‌شود پس جوش عاری از اشكال است لكن چنین تصورات خام، همیشه تبعات سوء و فجایع بزرگی در پی داشته است.

هـ - یكی از نكات مهم در جوشكاری الكتروفیوژن رعایت زمان سد شدن (COOLING TIME)  می باشد و عدم رعایت این مهم، یقیناً كیفیت جوش را تحت الشعاع قرار داده و مخدوش مینمایند. معمولاً مدت زمان سرد شدن (COOLING TIME) متناسب با نوع تنش و نیروی وارده به محل جوشكاری است و نمی‌توان در تمام موارد (انواع تنش‌ها و نیروها) صرفاً به یك زمان ثابت (COOLING TIME) اكتفاء نمود بلكه حسب نوع و مقدار تنش و نیروی وارده ، زمان سرد شدن را می توان تعیین كرد.

همواره روی اتصالات الكتروفیوژن همانطوریكه مدت زمان جوشكاری ذكر میشود مدت زمان سرد شدن نیز (COOLING TIME) معین میشود و این مدت ذكر شده وی اتصال فقط برای به آرامی بیرون درآوردن اجزاء جوش از گیره (CLAMP) معین می‌شود و این مدت ذكر شده روی اتصال فقط برای به آرامی بیرون درآوردن اجزاء جوش از گیره (CLAMP) كافی است و  در صورتی كه قرار باشد از گیره بیرون درآورده شود و جابجا و منتقل شود و تحت تنش های دیگر قرار بگیرد لزوماً طول مدت سرد شدن تا قبل از جابحائی، حمل و نقل و اعمال نیروهای وارده  بایستی افزایش بیابد.

بنابراین اگر قرار باشد فقط قصد آزاد كردن گیره ( به منظور انجام جوش بعدی) را داشته باشیم و هیچگونه تنش و نیرویی به اجزاء جوش وارد نشود حداقل لازم است مدت زمان سرد شدن قید شده روی اتصال را رعایت كنیم و در غیر اینصورت فراخور انواع و مقدار تنش و نیروی اعمالی، زمان سرد شدن (COOLING TIME) بر طبق جدول صفحه بعد تغییر میكند:

مثلاً اگر قرار باشد محل جوشكاری را تحت آزمایش فشار (90 Psig= 6 bar) قرار دهیم باستی حداقل 2 ساعت از پایان زمان جوشكاری (FUSION TIME) بگذارد و بعد از آن آزمایش  نشتی را شروع كرده و فشار كرده و فشار 90 psig را اعمال كنیم.

حداقل زمان سرد شدن

بارگذاری فشار


نوع كاربرد و بارگذاری

20 min

كشش طولی یا تراكم، پیچیدن، انشعاب گیری از خط بدون فشار

20 min

1 hr

2hr

حداكثر 0.1 bar

0.1 تا 5 bar

بیش از 5 bar

تست یا فشار گاری، انشعاب گیری از خط تحت فشار

و- یكی از اصول اساسی و مهم در جوشكاری الكتروفیوژن رعایت تمیزی و پرهیز از هر گونه آلودگی (رطوبت ، چربی، خاك و . . . ) در محل و سطوح جوشكاری است و به همین دلیل سازندگان اتصالات الكتروفیوژن عموماً اتصالات را در كیسة پلاستیكی سربسته قرار داده و این كیسة پلاستیكی بطور منفرد و یا با چند كیسة پلاستیكی دیگر در یك كارتن مقوایی ( كه مانع از ورد نور میباشد) قرار می‌گیرد. پرواضح است حكم استفاده از كیسه‌های پلاستیكی، آلوده نشدن سطح داخلی اتصال میباشد و تا مادامیكه به منظور جوشكاری، لوله در داخل اتصال وارد نشده است نبایستی اتصال از درون كیسة پلاستیكی در بیاید. چرا كه امكان آلوده شدن سطح داخلی آن حتی با دست جوشكار وجود دارد. در همین راستا دلیل نگهداری كیسه پلاستیكی حاوی اتصال در  داخل كارتن یا جعبه (مانع عبور نور) نی ممانعت از تأثیرات مخرب و منفی اشعة ماورابنفش موجود در نور، اجناس پلی اتیلنی است و لذا با قرار دادن اتصالات (موجود در كیسة پلاستیكی) درون كارتن مانع از برخورد نور به آنها می‌شوند. از اینرو اتصالات الكتروفیوژن همواره بایستی در درون مقوا یا جعبه باقی بماند تا اینكه قرار شود مورد استفاده قرار گیرد و هنگام استفاده كه اجباراً از كار تن بیرون آورده می‌شود لزومی ندارد از كیسة پلاستیكی درآید تا اینكه كلیه مقدمات جوشكاری صورت گرفته و هنگام فرو رفتن لوله در درون اتصال را بدون اینكه دست با سطح داخلی آن تماس پیدا كند از داخل كیسه پلاستیكی بیرون می‌آوردیم و اگر احیاناً در حین خارج كردن اتصال از درون كیسة‌ پلاستیكی درآید تا اینكه كلیه مقدمات جوشكاری صورت گرفته و هنگام فرورفتن لوله در درون اتصال اجباراً اتصال را بدون اینكه دست با سطح داخلی آن تماس پیدا كند از داخل كیسه پلاستیكی بیرون می‌آوردیم و اگر احیاناً در حین خارج كردن اتصال از درون كیسة پلاستیكی بطور ناخواسته دست با سطح داخلی اتصال تماس پیدا كند لازم است با دستمال پنبه ای (جنس طبیعی) آغشته به حلال مجاز (متیلن كلراید،‌ استن،‌ الكل سفید و . . . ) سطح داخلی را تمیز كنیم.

در پایان خلای از لطف نیست كه از تجارب كلیة شركتهای معظم پلی اتیلن،‌ گوشه‌ای مربوط به بحث ارائه شده به عنوان حسن ختام آورده شود. از تحقیقات بعمل آمده توسط متخصصین و شركتهای دست اندر كار اینگونه بر می آید كه اكثر مشكلات در جوشكاری الكتروفیوژن معمولاً زمانی رخ می‌دهد كه جوشكاری قرار است در اوضاع سخت و دشوار صورت گیرد مثل: كانالهای عمیق، كانالهای خیس، tie- ins ، جوشكاری لوله‌های بصورت كلاف (Coil) و . . .  معمولاً در چنین شرایطی آلودگی و بروز عوامل مشكل آفرین محتمل است.

بر اساس همین تحقیقات ثابت شده است دلایل اصلی و مؤثر در شكل گرفتن جوشهای سست و نادرست عبارت از موارد و عوامل ذی است:

1- آلودگی

2- تراشیدن نامناسب و ناكافی لوله

3- عدم استفاده از CLAMPS

4- نفوذ كم یا زیاد لوله در اتصال

5- عدم استفاده از تجهیزات ویژه جوش لوله‌های كلافی (COIL)

و لذا ر پایة تجارب و شواهد كلی میتوان اینگونه استنتاج نمود كه در جوشكاری الكتروفیوژن با وجودی كه دستور العمل بسیار ساده و روشن است لكن بی‌دقتی و عدم تبعیت از نكات ابتدائی و آسان جوشكاری میتواند كیفیت كلی جوش را تحت تأثیر قرار داده و آنرا ضایع نماید. از اینرو ضروری است كلیه دستورالعملها (ولو به ظاهر ساده و بی‌ اهمیت) را دقیقاً اجراء نمائیم تا به سهولت به كیفیت بالای جوشكاری الكتروفیوژن دست یابیم.

اصول كلی

انبار‌داری، نگهداری، حمل و نقل اجناس پلی اتیلن

اصول كلی انبار‌داری، نگهداری، حمل و نقل اجناس پلی اتیلن

مقدمه

با توجه به اینكه اجناس پلی اتیلن هم از نظر مواد اولیه و هم از نظر نحوة تولید،‌ با اجناس فلزی كاملاً متمایز می‌باشند و رعایت نكات ویژه‌ای را به خود اختصاص میدهند. لذا در موارد حساس «انبارداری،‌ نگهداری، حمل و نقل» لازم است دستورالعملهای مربوطه كاملاً مورد توجه قرار گرفته و دقیقاً مراعات گردند قابل عنایت آنكه تاهل و اغماض در این مهم یقیناً تأثیرات مخرب و نامطلوبی در كیفیت نهایی و كاربردی اقلام پلی اتیلنی داشته و بالطبع عدم رعایت موارد مربوطه حتی منجر به غیر قابل استفاده بوده اجناس می شود و همواره بایستی به این مسئله توجه شود كه بكارگیری این اجناس مشروط به اجرای دقیق تمامی دستورالعملهای «انبارداری. نگهداری، حمل و نقل» خواهد بود.

انبارداری اجناس پلی اتیلن

شرایط انبارداری اجناس پلی اتیلنی تابع نكات ویژه‌ای است كه اهم آنها بشرح ذیل است:

1- اجناس پلی اتیلن بایستی در انبارهای سرپوشیده و محصور نگهداری شوند بطوریكه در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نگیرند.

2- لوله‌های پلی اتیلنی باید روی سطوح صاف و عاری از هر گونه اجزاء تیز، سنگ و یا برآمدگیهایی كه باعث تغییر شكل و یا صدمه به آنها شوند،‌ انبار شوند. لوله‌های پلی اتیلنی باید بگونه‌ای انبار شوند كه در معرض صدمات ناشی از فشرده شدن،‌ له شدن، شكاف برداشتن و سوراخ شدن قرار نگیرند.

3- دقت داشته باشید كه از تماس هر گونه فرآورده شیمیایی تأثیر گذار بر مواد پلی اتیلن مانند هیدوركربن‌ها و غیره باید پرهیز شود.

4- بطور كلی بسیاری از تولید كنندگان قبل از حمل لوله‌های پلی اتیلنی آنها را در فضای باز كارخانه انبار می‌كنند. زمان در معرض قرار گرفتن لوله‌ها در برابر نور و حرارت را میتوان با استفاده از تاریخ تولید لوله و ترتیب زمان تولید شدن آنها كنترل و به حداقل میزان رسانید. بدین صورت كه لوله‌هایی را كه از لحاظ زمانی جلوتر تولید شده‌اند زودتر نصب نمائیم.

لوله های پلی اتیلنی كه بیش از مدت زمان توصیه شده در فضای باز انبار شده باشند فقط در صورتی میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند كه حتماً قبل از نصب مطابق با مشخصات فنی ارائه شده آزمایش شده باشند. توصیه می‌شود كه همان اصل اولویت زمانی در استفاده از لوله‌ها، در مورد اتصالات نیز رعایت شود.

5- انباشته كردن لوله‌ها

1-5- انباشته كردن لوله‌های شاخه‌ای:

-         پایه‌های كه زیر لوله های پلی اتیلنی گذاشته می‌شوند بایستی «چوبی» یا از «هر جنس دیگری منتها با پوش نمدی» باشند.

-         پایه‌ها باید هر یك حداقل به عرض 10 سانتیمتر و به فاصلة مساوی و حداكثر یك متر از یكدیگر قرار داده شوند.

-         دو سطر لولة شاخه‌ای بیرون آمده از آخرین پایه‌ها نبایستی بیشتر از 10 سانتیمتر شود.

-         اندازه دقیق ارتفاع انباشتن لوله‌های مستقیم پلی اتیلنی بستگی به عوامل زیادی دارد.

-         اندازه دقیق ارتفاع انباشتن لوله‌های مستقیم پلی اتیلنی بستگی به عوامل زیادی دارد.

از جمله: مادة‌اولیه، سایز لوله، ضخامت لوله و درجه حرارت محیط خارجی كه لوله در آنجا نگهداری می‌شود. هیچگاه نباید فشار ناشی از وزن لوله‌ها باعث تغییر شكل آنها بشود . بایستی حتماً توصیه‌های انباشته كردن لوله‌ها كه از طرف شركت سازنده ارائه می‌شود اجراء‌گردد. 

قیمت فایل فقط 5,900 تومان

خرید

برچسب ها : جوشكاری الكتروفیوژن , طرح توجیهی جوشكاری الكتروفیوژن , دانلود جوشكاری الكتروفیوژن , مکانیک , جوشکاری , , , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , اصول كلی انبار‌داری، نگهداری، حمل و نقل اجناس پلی اتیلن , پایان نامه , اصول كلی انبار‌داری , حمل و نقل اجناس پلی اتیلن , بازرسی و كیفیت جوشكاری , دانلود پروژه , نحوه تعمیرات شبكه‌های پلی اتی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)

لذت درآمدزایی ساعتی ۳۵٫۰۰۰ تومان در منزل
فقط با ۵ ساعت کار در روز درآمد روزانه ۱۷۵٫۰۰۰ تومانی

دانلود بسته آموزشی کسب در امد از تعمیر لامپ کم مصرف (تخفیف 50%به مدت محدود)